LATE NIGHT SNACK SHOP

LATE NIGHT SNACK SHOP Heerlijke gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 380 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Late Night Snack Shop. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 20:57 Eten was slecht gebakken zeer vet niet krokant Kroketten waren zelfs slap
17 jun 2022 om 10:47 Beste, De bezorgtijd was prima maar helaas de kwaliteit van het eten was absurd. Ten eerste was er een deel van de bestelling niet bijgevoegd, ten tweede was de saus waterig en zijn mijn vriend en ik ziek geworden tot overgeven toe.
12 jun 2022 om 13:09 Alles was kout over gekomen ik vind dat wel errig slecht ik hoop dat jullie wat met deze op mening kunnen doen
6 jun 2022 om 19:26 Duurde 2 uur voordat we ons eten helemaal koud kregen.
30 mei 2022 om 22:30 Het duurde erg lang voordat het eten er was en het eten was ook niet warm.
16 mei 2022 om 23:53 Erg slecht. Eten was koud, half uur telaat. Gebeld en ze zouden nieuwe komen brengen maar helaas helemaal niks...... en daarna natuurlijk gesloten
13 mei 2022 om 23:02 levertijd was redelijk maar eten was niet lekker heel bijzonder want de laatste keer was het wel goed
9 mei 2022 om 16:49 eten was zeer goed bezorging sneller dan aangegeven verzendkosten te duur.
9 mei 2022 om 7:23 Eten was koud en de bestelling niet volledig geleverd voor een relatief dure prijs
8 mei 2022 om 20:42 Eten was 30 min te laat En koud De patat was daarnaast niet lekker (Erg vet) Gebeld kreeg te horen dat ik dan maar ergens anders moest bestellen volgende keer Lijkt nergens op Eten niet te vreten en koud En dan ook nog eens een grote mond
28 apr 2022 om 20:26 Alles was koud en kwalitatief slecht Patat was doordrenkt met vet. (en dat voor een cafetaria)
27 apr 2022 om 0:40 Waardeloos 2 uur geleden wat besteld en nog niks ontvangen